De kracht van mensen Een maatwerkoplossing voor uw logistiek
 • Klanttevredenheidsonderzoek 2019

  30-01-2020

  Onlangs hebben wij onze klanten gevraagd om onze dienstverlening te beoordelen. En wat blijkt we krijgen gemiddeld een 8,6! Een cijfer om trots op te zijn. Onze klanten beoordelen ons met name goed op punten als kwaliteit, service, flexibiliteit, communicatie en contact medewerkers (kantoor en chauffeurs).

  Lees meer
 • Hulpmiddelen voor Suriname

  23-01-2020

  Afgelopen week hebben wij voor Zorgcentra de Betuwe kosteloos het transport verzorgd van hulpmiddelen die zij niet meer gebruiken. Zij doneren deze hulpmiddelen aan Stichting Zorg voor Suriname die de hulpmiddelen schenkt aan onderwijs- en zorginstellingen in Suriname. 

  Wij leverden graag een bijdrage aan dit mooie initiatief.

  Schotpoort Connect - de kracht van mensen

  Lees meer
 • Dag van de Chauffeur

  12-12-2019

  Op 12 december 2019 is het dag van de chauffeur...

  Lees meer
 • Snel, sneller, snelst - een retail uitdaging

  06-12-2019

  Onze nieuwe opdrachtgever fashioncheque stelde ons vorige week voor een grote uitdaging. Bij 520 winkels in Nederland moesten de welbekende giftcards met spoed worden opgehaald voor relabelling. Om vervolgens na bewerking met dezelfde spoed weer te worden geretourneerd naar de winkels. De maximale doorlooptijd van het totale project was 4 werkdagen.

  Lees meer
 • Schotpoort Connect the movie

  02-10-2019

  Schotpoort Connect the movie, omdat één beeld meer zegt dan duizend woorden. Om een indruk te geven van de mogelijkheden bij Schotpoort Connect zijn wij afgelopen week met een filmmaker op pad geweest. Wij hebben opnames gemaakt bij twee opdrachtgevers: Albeda en SchoolSupply.

  Lees meer
 • Wij zijn opnieuw ISO 9001 en 14001 gecertificeerd

  07-02-2019

  Schotpoort Transport Groep en dochterondernemingen Schotpoort Connect en SBPost zijn in november 2018 opnieuw geaudit in het kader van de ISO certificering. Afgelopen december hebben we reeds gehoord dat we opnieuw aan de ISO 9001 en 14001 normen voldoen, maar deze week ontvingen wij de officiële bevestiging in de vorm van de nieuwe certificaten. Een mooi resultaat waarmee wij de kwaliteit van onze dienstverlening verder waarborgen.

  Lees meer
 • Onze online portal is vernieuwd

  04-12-2018

  Schotpoort Connect staat voor een positieve klantbeleving. Wij zoeken dan ook continue naar mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te zijn. De afgelopen maanden hebben wij op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe online portal. Bij de ontwikkeling stond gebruikersgemak voorop.

  Lees meer
 • Schotpoort Connect behaalt CO2-prestatieladder trede 4!

  29-11-2018

  Al jaren zetten wij ons in voor het reduceren van onze CO2 footprint en de afgelopen periode hebben wij hard gewerkt om onze CO2-uitstoot verder in kaart te brengen en te verminderen. Onze inspanningen zijn beloond met trede 4 van de CO2-prestatieladder. Afgelopen week ontvingen wij het bijbehorende CO2-bewust certificaat niveau 4. Een resultaat waar we trots op zijn!

  Lees meer
 • Kanjerdag Apeldoorn 2018

  27-08-2018

  Maar liefst 250 vrachtwagens reden afgelopen zaterdag in een feestelijke colonne door Apeldoorn en omgeving om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen...

  Lees meer
 • Uitbreiding samenwerking UMC Utrecht

  24-08-2018

  Met ingang van medio augustus is de samenwerking met UMC Utrecht verder uitgebreid. Naast de dagelijkse rondes binnen het UMC en de transporten naar andere medische centra, verzorgen wij nu ook een pendeldienst...

  Lees meer
 • Schotpoort verwelkomt Albeda

  29-06-2018

  Vanaf 1 juli gaat de samenwerking tussen opleidingsinstituut Albeda uit Rotterdam en Schotpoort Connect van start. Schotpoort Connect zal de distributie van interne poststukken en pakketten gaan verzorgen...

  Lees meer
 • Nieuwe website Schotpoort Connect

  01-05-2018

  Welkom op de nieuwe website van Schotpoort Connect! Wij hebben de afgelopen tijd hard gewerkt en vanaf vandaag kunt u het resultaat zien. De site is helemaal vernieuwd en geeft een goede indruk van waar wij voor staan.

  Lees meer
 • Schotpoort Connect voldoet PSO-normen trede 3

  17-04-2018

  Schotpoort Connect heeft in februari 2018 opnieuw het certificaat voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing blijkt dat Schotpoort Connect op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  Lees meer
 • Opening nieuwe vestiging Breukelen

  22-02-2018

  Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar Breukelen. Op zaterdag 31 maart was de feestelijke opening van onze nieuwe vestiging. Locatie Breukelen biedt op- en overslag faciliteiten voor onze klanten in de regio Utrecht. Niels Lauwers is locatiemanager…

  Lees meer